Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Izbor za najlepšu Kiosk stranu

Portal Kioskpages.com organizuje takmičenje za izbor najbolje Kiosk strane, a njenog vlasnika i još jednu osobu po želji očekuje put u Budimpeštu 1. maja 2013. godine.

Kiosk strane omogućavaju svima da lako naprave besplatnu veb stranicu i pozicioniraju svoj biznis, servis ili uslugu, na Studentskoj mapi u okviru Student’U aplikacije, čime se firma uvodi u onlajn tržiste i na pametne telefone.

Kako učestvovati?

Registrujte se na Kioskpages.com i kreirajte Vašu Kiosk stranu. Dodajte što više informacija o svom biznisu, postavite interesantnu pozadinu, logo, dodajte lokaciju, Jutjub video i slike Vašeg biznisa.

Pravila takmičenja

Za nagradnu igru se možete registrovati tako što ćete link Vaše Kiosk strane i svoju mejl adresu poslati u Inbox na Fejsbuk stranici KioskPages Balkan, na kojoj će ujedno biti objavljen i spisak Kiosk strana koje učestvuju u nagradnoj igri.

Pobednik se bira na osnovu najvećeg broja dobijenih lajkova za sve tri društvene mreže koje se nalaze na Vašoj Kiosk strani i biće objavljen 20. aprila 2013. godine na Kioskpages Fejsbuk stranici i kontaktiran putem mejla.

Promovišite Vaš biznis i steknite priliku da uživate u prvomajskim praznicima na krstarenju Dunavom, šetnjama po starom gradu Budimu, razgledanju katedrala i šopingu.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u