Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Stand Up na Bis u Ateljeu 212

Organizacija Standup.rs, u saradnji sa Ateljeom 212, poziva novinare na celovečernji pozorišni stand up, 6. marta od 20h, kada će se na daskama koje život znače smenjivati najpopularniji stand up komičari iz Srbije.

Svi do jednog neguju originalan, autorski humor koji se sa oduševljenjem prihvata širom eks ju regiona, a sada će se po prvi put predstaviti publici u ambijentu kultnog beogradskog pozorišta.

Nastupaju: Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić (iz organizacije Standup.rs), kao i stand up komičari, gosti iz regiona, koji se ovom prilikom zateknu u Beogradu.

U eri kriza svih mogućih vrsta - krize identiteta, krize umetnosti i globalne ekonomske krize, komedija u formi stand upa nudi „kulturno“ rešenje: da bez velikih produkcionih zahteva kvalitetan, autorski, humor može da stigne u svako pozorište i ustanovu kulture u Srbiji. U suštini ove specifične forme komedije, drugačije od mono drame i kabarea, je originalan humor - autor teksta je imperativno i izvođač komedije. Ta iskrena i neposredna forma prijemčiva je najširem krugu publike različitih životnih doba i interesovanja upravo jer proističe iz ličnog iskustva umetnika i njegovog pogleda na svet.

Dodatne informacije mogu se pronaći na:

Web sajtu standup.rs
Fejsbuk profilu www.facebook.com/standuprs
Tviter profilu twitter.com/Standuprs

Molimo zainteresovane novinare da svoj dolazak potvrde PR-u organizacije Standup.rs, Ireni Jerković, putem email adrese irena@standup.rs.

Potrebno je navesti ime, prezime i kontakt telefon novinara, kao i ime i prezime snimatelja/fotografa.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u