Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Takmičenje za nove Stand Up komičare

Zagrevanje za StandUpFest2012 Beograd u oktobru počinje… ODMAH!

Pobednici stand up takmičenja u Domu omladine Beograda 20. septembra podeliće stejdž sa najboljim stand up komičarima na StandUpFestu!

Stand up takmičenje održaće se 20. septembra od 20:15 h u Domu omladine Beograda. Cena ulaznice za gledaoce je 150 dinara

Pet minuta stand up slave

Uživo u Domu omladine Beograda 20. septembra od 20:15 h biramo nove stand up komičare! Tokom leta bio je otvoren konkurs za nove talente, a sada je došao red na veliko finale kada će najbolji kandidati dobiti pet minuta stand up slave – priliku da nastupe na velikoj sceni i osvoje publiku i žiri.

Na takmičenju gde svaki smešak, aplauz (o ovacijama i gromoglasnom smehu da i ne govorimo) može da odluči o pobedniku – konačni sud o najduhovitijem među petnaestak kandidata daje žiri u sastavu: Nataša Miljković (tv urednik i voditelj), Dragan Ilić (radio autor i voditelj), Igor Brakus (radio animator i voditelj), Domagoj Pintarić (stand up komičar iz Zagreba), a jedan kolektivni glas daju komičari iz organizacije Standup.rs.

Pobednik dobija šansu da se profesionalno bavi stand up-om, priključi organizaciji Standup.rs i već u oktobru nastupi na StandUpFestu u društvu iskusnih kolega iz Srbije i inostranstva. Do sada su održane tri veoma posećene Večeri otvorenog mikrofona (open mic-ovi). Najduhovitiji takmičari učestvovali su u pokretanju i radu radionica stand-up komedije, a mnogi od njih već nastupaju na festivalima, u pozorištima i klubovima širom Srbije i regiona.

U ulozi voditelja ove uzbudljive večeri biće jedan od najtalentovanijih stand up komičara na Balkanu i član Standup.rs ekipe: Srđan Dinčić. Takođe, pobednica prošlogodišnjeg stand up konkursa, Jelena Radanović, zabaviće sve prisutne kratkim performansom radnog naziva Da li ste sigurni da želite da postanete stand up komičar?!

Ljubitelji originalnog humora imaće priliku da se, pored stand up-a, upoznaju sa još jednom inovativnom formom komedije u izvođenju gostujuće trupe IKKI iz Novog Sada. Njihov nastup zasniva se na interakciji sa publikom i glumačkim i stilskim vežbama, organizovanim u niz igara po uzoru na američki šou program: Whose Line Is It Anayway?

Vidimo se!!!!

Više informacija na www.standup.rs.

Kontakt za medije:
Ana Dragović
Urednica sajta i PR menadžer
00.381.65.2888.209
ana@standup.rs

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u