Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Početna > MC projekti > MC projekti arhiva > Resurs centar - Izbori 2012 > Aktivnosti političkih stranaka
Resurs centar header

NovostiAktivnosti političkih stranakaKalendarSavetiIstraživanja
AdresarKorisna dokumentaArhiva izboraO Resurs centru

Aktivnosti predsedničkih kandidata i stranaka

Stranka
Ličnost
Datum

Pri pretrazi možete koristiti domaće karaktere: č, ć, š, ž, đ  |   RSS feed stranačkih aktivnosti  
28.05.2012
BEOGRAD - Završen je sastanak bivšeg predsednika Borisa Tadića i novoizbranog predsednika Tomislava Nikolića. Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je sa izabranim predsednikom Tomislavom Nikolićem razgovarao ne samo o prenosu nadležnosti već kako treba u budućnosti da funkcionišu institucije u Srbiji.
28.05.2012
Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.
28.05.2012
Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da se Srbija suočava sa velikim izazovom u vezi sa Kosovom i Metohijom i da od izabranog predsednika Republike Tomislava Nikolića očekuje da iznese svoj plan i preuzme deo odgovornosti za vodjenje politike prema pokrajini.
28.05.2012
BEOGRAD – Kandidat Srpske napredne stranke za premijera Srbije Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da se u SNS ništa nije promenilo kada je u pitanju nastojanje da formira buduću vladu.
28.05.2012
Funkcioner Demokratske stranke Slobodan Homen izjavio je danas da će vlada Srbije biti relativno brzo formirana, da će u toku dana ta stranka sa koalicionim partnerima sa SPS napraviti vladajuću većinu i da će biti poznato ko će biti treći partner DS.
28.05.2012
Lider DS u intervjuu za "Novosti" govori o premijerskom izazovu, porazu na izborima, kohabitaciji, promenama u DS i ključnim ciljevima nove Vlade.
28.05.2012
Beograd - Novoizbrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić će s liderom Demokratske stranke i kandidatom za premijera Borisom Tadićem razgovarati o novoj vladi.
27.05.2012
Srpska napredna stranka konstatuje da su napadi na novoizabranog predsednika Republike Tomislava Nikolića, ključni pokazatelj da se Demokratska stranka i njeni sateliti , još nisu pomirili sa izbornim porazom i voljom naroda.
27.05.2012
Nova sednica Predsedništva Demokratske stranke (DS) biće održana sutra u stranačkim prostorijama u Beogradu, najavila je danas ta stranka.
27.05.2012
Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić sastaće se u ponedeljak i sa budućim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i sa liderom socijalista Ivicom Dačićem.
27.05.2012
Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma od sutra više neće obavljati tu funkciju, a zameniće ga dosadašnji predsednik Skupštine grada Ratko Stevanović.
27.05.2012
Liga socijaldemokrata Vojvodine kritikovala je posetu Tomislava Nikolića ruskom predsedniku, i ocenila da on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.
27.05.2012
"Demokratska stranka i ja nikada nismo bežali od odgovornosti. Zato sam spreman da preuzmem mesto premijera, ukoliko koalicioni partneri prihvate načela, ciljeve i plan za funkcionisanje nove vlade", kaže u prvom intervjuu posle drugog kruga predsedničkih izbora 20. maja, za "Večernje novosti", lider Demokratske stranke Boris Tadić.
27.05.2012
Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Slobodan Samardžić izjavio je danas da se DSS nada da će novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić započeti "novu epohu" u odnosu sa EU, koja će, kako je kazao, ići ka političkoj i vojnoj neutralnosti držve.
27.05.2012
Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović ocenio je danas da je potrebno da se odmah formira nova proevropska Vlada i da za premijera bude izabran bivši predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić.
Untitled Document

Projekat "Resurs centar za novinare – praćenje izbora 2012" Medija centar realizuje uz podršku Fondacije za otvoreno društvo