Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Balkanska konferencija i izložba brzih Internet veza

Balkanska konferencija i izložba brzih Internet veza u oganizaciji Udruženje inženjera za kablovske telekomunikacije biće održana 29. marta 2012. godine u hotelu Kontinental u Beogradu. Podršku konferenciji dala je Asocijacija srpskih kablovskih operatera (PUKOS) koja je osnovana 2002. godine, a danas ima preko 45 članova.

Na konferenciji će biti veliki broj govornika. Jedan od njih je Tibor Blog, CEO i osnivač Mađarske kompanije Holografika KFT, koji će pokazati kako njihov 3DTV sistem radi bez upotrebe 3D naočara.

Ovo je četvrta konferencija u organizaciji Udruženje inženjera za kablovske telekomunikacije. Priustvovaće joj vhunski govornici, a na izložbenom prostoru će investitori, operateri i tehničari imati priliku da razmene iskustva sa međunarodnim izlagačima. Svaki godine Udruženje inženjera za kablovske telekomunikacije organizuje balkansku konferenciju i izložbu. Prošle godine održana je u Skoplju, a činjenica da je Udruženje odabralo Srbiju za mesto ovogodišnje konferencije govori o značaju naše zemlje za region. Dalji napori biće usmereni ka mogućem otvaranju kancelarije Udruženje u Beogradu kako bi se obezbedilo trajno pristutstvo na srpskom tržištu. Kursevi udruženja su široko priznati kao standard za mlade tehničare koji žele da uđu u polje kablovskih telekomunikacija, ali i za one koji žele da unapede svoja znanja i mogućnosti u karijeri. Koriste se od strane određenog broja operaterskih kompanija. Ovi kursevi na Balkanu su doneli Udruženju mnogo novih članova i reputaciju vodećeg edukatora u ovoj oblasti u regionu.

Više informacija o konferenciji (pdf)

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u