Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

DIS predstavlja program podrške obrazovanju mladih

Četvrtak, 18/4/2019, 11:00, II sprat, Mala sala

izveštaji:

Pročitajte tekstPogledajte fotografije
DIS predstavlja program podrške obrazovanju mladih
Kompanija DIS predstaviće novi program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih.
Najveći domaći trgovinski lanac izdvojio je značajna novčana sredstva za program podrške obrazovanju mladih u Srbiji. Polovina izdvojenih sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u kompaniji, dok će druga polovina biti podeljena kroz program podrške obrazovanju mladih koji će zvanično biti i otvoren tokom konferencije. Pravo učešća u ovom programu podrške imaće sve institucije, organizacije i udruženja iz Srbije kojima je oblast rada obrazovanje mladih.

Na konferenciji će biti predstavljen program i istovremeno biti upućen poziv institucijama, organizacijama i udruženjima, kao i svim medijima da podrže projekat.

Nakon konferencije gostima će biti podeljeni prikladni pokloni, a biće upriličeno i posluženje.

Konferencija za novinare Kompanije DIS


Govori:

  • Mila Ćurčin, direktorka marketinga kompanije DIS

Izveštaj

DIS predstavio program podrške obrazovanju mladih

Izvor: DIS

Kompanija DIS danas je u beogradskom Medija centru predstavila novi program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih pod nazivom „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“.

Mila Ćurčin
, direktorka marketinga najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, obratila se prisutnim novinarima predstavljanjem novog projekta kompanije nakon čega je ovogodišnji program podrške obrazovanju mladih zvanično i otvoren.

Kompanija DIS je ove godine izdvojila 10 miliona dinara za program podrške obrazovanju mladih u Srbiji. Polovina izdvojenih sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima.
Jednostavna forma programa „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ omogućiće kandidatima potpunu slobodu kada je u pitanju kreiranje projekata. To podrazumeva i omogućava veliki spektar donacija – od robnih nagrada, edukativnih putovanja, putovanja na takmičenja, preko kupovine instrumenata, stipendija, kurseva jezika i slično.

Prijavljivanje za program podrške „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti selekciji projekata i realizaciji donacija. Detaljne propozicije su dostupne na internet stranici kompanije (www.dismarket.rs).
Potencijalni učesnici imaće zadatak da popune formular dostupan na web stranici u kom će u vidu motivacionog pisma preneti dosadašnje uspehe, navesti nagrade, realizovane slične projekte i druge aktivnosti, kojima će kompaniji DIS pokazati da sredstva treba donirati upravo njima.
Kompanija DIS aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova obrazovanja mladih.

Ipak, projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ predstavlja veliki korak ka sveobuhvatnoj, sistemskoj, još snažnijoj podršci obrazovanju u našoj zemlji putem pomoći i saradnje sa institucijama i organizacijama.
U DIS-u se nadaju da će projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ naići na podršku institucija i medija, kao i da će se ovogodišnji projekat pretvoriti u dugoročni program podrške mladima.
Snimci događaja na MC Web televiziji ostaju dostupni za gledanje do 6 meseci

Galerija

Mila Ćurčin
Mila Ćurčin
Mila Ćurčin
Mila Ćurčin
DIS predstavlja program podrške obrazovanju mladih
Mila Ćurčin
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u

Ključne reči

Pri pretrazi možete koristiti domaće karaktere: č, ć, š, ž, đ


Za pretragu po datumu možete koristiti kalendar u levoj margini.
sve rečitačnu frazubilo koju reč
 Opšta
 Mediji
 Politika
 Ekonomija
 Društvo
 Kultura
 Region
 IT Tehnologije
 Sport
Selektuj sve  Deselektuj sve
Od 
Do 
 Video zapis   Tekstualni izveštaj