U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru...

Praćenje objava na internetu

Internet kliping

Saznajte odmah ako se na najbitnijim sajtovima u Srbiji pojavi nešto važno za vas

U saradnji sa projektom Naslovi internet kliping, Medija centar nudi uslugu koja obuhvata praćenje objava na internetu, na preko 90 najposećenijih domaćih sajtova.

Prisustvo u javnosti nužno donosi i prisustvo na internetu, a internet kliping pruža mogućnost da te objave prati u realnom vremenu i tako prenosi sliku koju je javnost formirala.

Bez obzira da li je u pitanju organizacija, kompanija, pojedinac ili PR agencija, internet kliping omogućava klijentu da pun tekst objave i link ka članku dobije u roku od najkasnije 15 minuta od objavljivanja. Takođe, kliping online medija idealan je i za praćenje aktivnosti koje se realizuju po projektu, kao i za uporedno praćenje nekoliko aktivnih projekata. Pored konkretnih aktivnosti, još realniju sliku omogućiće i praćenje celokupne teme ili bilo koje oblasti društvenog delovanja. Monitoring medija može biti odličan marketinški alat, koji direktno ukazuje na to koje poteze treba povući.

Pored članaka, Naslovi internet kliping omogućava da automatski pratite i komentare na objave, jer mogu da utiču na onlajn reputaciju i jačanje brenda, a čest zahtev klijenata je i praćenje aktivnosti konkurentnih organizacija.

Na sam dan konferencije za novinare, ili plasiranja saopštenja za medije zakupac ove usluge može biti informisan o reakcijama medija.


Kontakt osoba
Sve informacije i tehnička podrška, zakazivanje termina za konsultaciju, prezentaciju servisa ili probni period.

Biljana Pavlović
webmaster@mc.rs
063 407 556

O internet klipingu

Namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe relevantne objave na najposećenijim domaćim sajtovima.

Objave koje dolaze putem e-mejla mogu se, na osnovu naslova, sortirati u odgovarajuće foldere, naknadno pregledati i po potrebi čuvati. One ostaju snimljene i u bazi sajta koja se lako pretražuje po raznim kriterijumima a objave iz nje prosleđuju ili ekportuju na više načina.

Ovaj servis je moćno oružije u rukama PR agencija ili pojedinaca u kompanijama i organizacijama koje im omogućava da budu pravovremeno informisani o bitnim objavama na internetu i reaguju na pravi način.

Korisne informacije:

 

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u