Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

“KOMUNA” NAJAVLJUJE DOGAĐAJE

Petak, 19/1/2007, 15:00

izveštaji:

Pročitajte tekstPogledajte fotografije
Buena Vista Social Club – 5. februara
Imperial Russian Ballet – Karmen i Bolero – 17. mart
Kineski nacionalni cirkus – 20. i 21. april
Zubin Mehta i Izraelska Filharmonija – 3. jun

KONFERENCIJA ZA NOVINARE
„KOMUNA” – PRODUKCIJA BEOGRAD

UČESNICI:
• Maksa Ćatović, direktor ,,Komune”
• Dragan Novičić, pr ,,Komune”

Izveštaj

Glas Javnosti, 21.01.2007
SAMO TEHNIČKA PODRŠKA FESTIVALA

Autor: O. S.

„Komuna“ Makse Ćatovića nudi da organizuje festival „Egzit“ 

Direktor pomenute produkcijske kuće najavljuje da su u toku završni dogovori, da 11. ili 12 juna, na Beogradskom sajmu u hali 1 nastupi „Zi Zi Top“

Produkcijska kuća „Komuna“ uputila je ovih dana javnu ponudu autorima projekta Egzit da u narednih pet godina tehnički realizuje festival u Novom Sadu, izjavio je Maksa Ćatović, direktor „Komune“ na konferenciji za novinare koju je organizovao kako bi predstavio planove svoje produkcijske kuće za naredni period.
- Festival koji je postigao veliki uspeh i postao brend želimo da se sačuva, a ne da njegova budućnost bude dovedena u pitanje zbog razmirica trojice autora i osnivača projekta, rekao je Ćatović.
Ćatović je dodao da je ponuda poslata krajem ove nedelje svoj trojici, koji su inače u sudskom sporu, sa rokom za odgovor od tri nedelje.
- Mi se u koncepciju Egzita ne bismo mešali i menjali taj koncept koji se pokazao kao prepoznatljiv, nego samo organizovali festival. Bili bismo samo tehnička podrška festivala. Spremni smo da za dugovanja Egzita kod suda položimo depozit, dok se sporovi ne reše“, rekao je Ćatović. On je dodao i to da Egzit samo Sokoju duguje za autorska prava i dobavljačima ukupno oko sto miliona dinara.U okviru redovne aktivnosti „Komuna“ najavljuje niz zanimljivih projekata i programa, među kojima je prvi koncert grupe „Buena vista sošal klab“ zakazan za 5. februar u Centru „Sava“ i čije su karte već u prodaji i to po ceni od 1.500, 2.000, 2.500 i 3.000 dinara.
U istom prostoru našoj najvećoj koncertnoj dvorani već 7. marta nastupiće „Carski ruski balet“ sa 40 igrača Boljšoj teatra.
„Komuna“ sprema i organizaciju gostovanja Kineskog nacionalnog cirkusa, 21. i 22. aprila i to u hali „Pionir“. U junu, tačnije 3. juna zakazan je koncert Izraelske filharmonije sa dirigentom Zubinom Mehtom i to naravno gde drugde nego u Centru „Sava“.
Ćatović je izjavio da su u toku završni dogovori, te da će za nekoliko dana i zvanično moći da potvrdi, da u junu, tačnije 11. ili 12. na Beogradskom sajmu u hali 1 nastupi „Zi Zi Top“, a istog meseca i turska zvezda Tarkan, ali bi taj koncert mogao da se održi i u Novom Pazaru.
Na pitanje novinara o mogućem dolasku Roling Stonsa, Ćatović je odgovorio da, ni posle dva neuspela pokušaja, „Komuna“ ne odustaje i da će „možda biti treća sreća“, ali da to zavisi od nastavka turneje ovih rok legendi.

Antrfile:

Pripreme za festival u toku

I dok se Bojan Bošković i Ivan Milivojević zahvaljuju na ponudi i tvrde da pripreme idu planiranim tokom, advokatski tim Dušana Kovačevića će naredne nedelje razmotriti ponudu. U sudskom procesu po tužbi Dušana Kovačevića protiv nevladine organizacije „Udruženje EXIT“ sledeće ročište zakazano je za 5. februar u Okružnom sudu u Novom Sadu.

Atraktivno ali skupo

Grupa „Zi Zi Top“ važi za jedan od najskupljih organizacionih poduhvata. Naime, svaki od njihovih prošlogodišnjih koncerata u Evropi koštao je organizatore po 4 miliona dolara na ime honorara članovima grupe. Da li su za gostovanje u Srbiji spustili cenu znaće po završetku pregovora sa „Komunom“.
Snimci događaja na MC Web televiziji ostaju dostupni za gledanje do 6 meseci

Galerija

Komuna (img 1)
Komuna (img 2)
Komuna (img 3)
Komuna (img 4)
Komuna (img 5)
Komuna (img 6)
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u

Ključne reči

Pri pretrazi možete koristiti domaće karaktere: č, ć, š, ž, đ


Za pretragu po datumu možete koristiti kalendar u levoj margini.
sve rečitačnu frazubilo koju reč
 Opšta
 Mediji
 Politika
 Ekonomija
 Društvo
 Kultura
 Region
 IT Tehnologije
 Sport
Selektuj sve  Deselektuj sve
Od 
Do 
 Video zapis   Tekstualni izveštaj