Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Britanski humor uživo u Beogradu

Stand up komičari „London Calling Comedy Club“-a gostuju 18. aprila u Domu Omladine Beograda.
Organizator: Klub komedije Standup.rs

Ljubitelji stand up komedije u Srbiju imaće ekskluzivnu priliku da se „uživo“ zabave uz čuveni britanski humor! Srpski klub komedije Standup.rs u saradnji sa „London Calling Comedy Club“-om organizuje prvo gostovanje stand up komičara iz Velike Britanije - zemlje sa čijeg tla je potekla ova vrsta komedije. U sredu 18. aprila sa početkom u 20 časova u Domu Omladine Beograda nastupiće troje mladih i talentovanih komičara iz organizacije „London Calling“: Dana Aleksander (Dana Alexander), Nil Mekfarlajn (Neil McFarlane) i Havijer Harkvin (Javier Jarquin).

Dana Aleksander

Dana Aleksander postala je najpre zvezda kanadske komedije, da bi pre nepunih godinu dana spakovala kofere i doselila se u Veliku Britaniju. Zahvaljujući „pametnom i neustrašivom“ humoru, kako je okarakterisan njen komičarski stil, Dana sa velikim uspehom zabavlja britansku publiku. Teme za stand up nalazi u svom raznovrsnom životnom iskustvu, prijateljstvima i zabavnom jamajčanskom poreklu.
Jedan od ranijih nastupa Dane Aleksander

Nil MekFarlajn započeo je karijeru stand up komičara u rodnoj Škotskoj pre čitavih deset godina, a još uvek redovno nastupa u komedi klubovima u Glazgovu i Edinburgu.

Nil MekFarlajn

Danas živi i radi u Londonu, nastupajući uzduž i popreko britanskih ostrva. Nije zaboravio na svoje korene, pa neretko ume publiku da uputi u sve čari nošenja škotskog „kilta“ (suknje koju tradicionalno nose muškarci) i ispriča anegdote iz porodičnog života.
Jedan od ranijih nastupa Nila MekFarlajna

Havijeru Harkvinu pripala je uloga voditelja programa „London Calling“ večeri u Beogradu. Iza sebe ima veliki broj uspešnih nastupa u najpoznatijim klubovima stand up komedije u Engleskoj, na Novom Zelandu i u Australiji, a sada će svojim nastupima u Hrvatskoj i Sloveniji dodati i prvo gostovanje u Srbiji. Učestvovao u je u tv humorističkim programima, kao i na poznatom svetskom festivalu stand up komedije u Edinburgu.

Havijer Harkvin

„London Calling Comedy Club“ je međunarodni projekat koji je osmislio hrvatski novinar i komičar sa londonskom adresom Nino Bantić, u želji da engleski humor približi publici ovog regiona.

Dom Omladine Beograda/ Velika sala
Sreda, 18. april od 20h

Cena ulaznice: 400 din

Fotografije i plakat (zip, 3 MB)

www.londoncallingclub.com
www.standup.rs

Kontakt za medije: Ana Dragović
PR Standup.rs 065/2888 209

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u