Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Novi Anemov veb portal „Kampanje“

Poštovane kolege i prijatelji,

ANEM je pokrenuo novi veb portal „Kampanje“!

Korisnici ovog portala će biti u mogućnosti da učestvuju u on-line kampanjama ANEMa koje će biti posvećene važnim medijskim pitanjima. Pokretanjem ovog portala, ANEM želi da podstakne širu javnost da učestvuje u javnim debatama, podeli svoje mišljenje i izrazi svoju podršku određenim stavovima ili rešenjima različitih pitanja koja se tiču medijskog sektora u Srbiji.

Veb portalu „Kampanje“ možete pristupiti sa ANEMovog sajta www.anem.org.rs – baner sa linkom ka ovom portalu se nalazi na naslovnoj strani - desno.

Veb portal „Kampanje“ pokrećemo kampanjom „Učestvujte u donošenju Medijske strategije!“, s obzirom da je u toku javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji do 2016. godine. Imajući u vidu značaj adekvatnog definisanja Medijske strategije za ukupan razvoj medijske scene u Srbiji, ANEM i putem ovog veb portala želi da informiše i uključi što veći broj građana i zainteresovanih strana u proces donošenja ovog važnog dokumenta.

Stoga vas pozivamo da učestvujete u našoj kampanji i u procesu donošenja Medijske strategije tako što ćete, ukoliko ste saglasni sa tekstom Nacrta medijske strategije, svojim glasom podržati ovaj Nacrt u rubrici Podržite. Ukoliko želite da date i svoje mišljenje, predlog ili sugestiju koji će pomoći da Medijska strategija bude što kvalitetnija, to možete učiniti slanjem komentara u rubrici Ostavi svoj komentar na ovom veb portalu.

Izradu ovog web portala su omogućili USAID i IREX svojom podrškom