Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

„Pet para za medije“ u šest gradova u Srbiji i na Internetu

BIRN Srbija organizuje jedinstvenu akciju u šest gradova u Srbiji, u subotu 8. oktobra od 12 do 14 časova u kojoj će građani imati priliku da skrenu pažnju na teme koje su za njih važne, a koje ne uspevaju da nađu svoje mesto u programima srpskih medija.

Ulična akcija na kojoj će građani Novog Sada, Užica, Kragujevca, Niša, Novog Pazara i Vranja otvoreno govoriti o tome šta je za njih važno, o dobrim i lošim stranama života u Srbiji i o tome na koji način njihovi lokalni mediji izveštavaju o tome, biće sprovedena istovremeno i prenošena u celini na internetu na Facebook stranici: www.facebook.com/5parazamedije

Nađite svoje mesto ispred SPENS-a, na Glavnom trgu, u ulici Kralja Petra, u Obrenovićevoj, kod Jonuza, u vranjskoj pešačkoj zoni ili ispred vaših računara na Internetu. Mi vas pitamo, a vi recite da vas svi čuju i budite deo široke koalicije koja pokazuje da nam je stalo da u Srbiji imamo otvorene i odgovorne medije i građane.

BIRN Srbija uz tehničku podršku Telekoma Srbija i IT TV- a, po prvi put izvodi simultani prenos akcija koje se odvijaju u šest različitih gradova u Srbiji u cilju promovisanja komunikacije između građana i medija, i Interneta kao platforme za diskusiju, razmenu ideja i informacija.
Aktivisti BIRN-a i lokalni koordinatori akcije ”Pet para za medije” vas čekaju u ovih šest gradova. Ovo je prilika koju ne smete da propustite! Prenesite ovaj glas koji će odjeknuti svuda po Srbiji!

U Beogradu,
6. oktobar 2011.

Redakcija Birn Srbija