Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Promocija knjige Željke S. Vasić i humanitarna aukcija

13. decembra 2011. godine održaće se promocija druge po redu knjige dečje poezije pod nazivom „Od A do Šššš“ autorke Željke S. Vasić. Knjiga sadrži 35 pesama koje su 30 poređane azbučnim redom,od A do Š, što će mališanima na zanimljiv način omogučiti lakše snalaženje u učenju azbuke, kao i da ih nauči a roditelje podseti na neke divne reči i predmete koji su nestali iz našeg jezika i upotrebe a uz zanimljive ilustracije, koje prate pesme, pokreće dečju kreativnost.

Promocija će se održati u klubu „Gaučosi“ sa početkom u 20 časova. Pored promocije književnosti, organizatori najavljuju audio-vizuelni spektakl, spoj nekoliko umetnosti- slikarstva, vajarstva, muzike i plesa u organizaciji mladih i pespektivnih umetnika.

Pored raznovrsnog programa koji Vas očekuje, poželeli smo da uz pomoć umetnosti učinimo i dobro delo ne bi li obradovali mališane pred novogodišnje praznike, te smo u saradnji sa Svratištem za decu Beograda,i prvim uličnim magazinom Liceulice, organizovali aukciju skulpture akademskog vajara Nemanje Dopsaja, slike Nevene Mišković kao i jedne knjige Željke S. Vasić.

Takođe, na promociji će biti najavljen još jedan veliki projekat snimanja prve knjige dečje poezije Željke S. Vasić pod nazivom "Mali Ljudi" u audio formatu. Javne ličnosti, koje su pristale da sarađuju sa nama na ovom projektu su: Ljubomir Bulajić, Janko Baljak, Ivan Tasovac, Lena Kovačević, Vasil Hadžimanov i mnogi drugi, dok muzičku podlogu, koja će deci sa oštećenim vidom ili bez vida, dočaravati pokret, boju, sliku, komponuje kompozitorka Nina K Lucas - diplomirani pianista i magistar muzike i pokreta Universiteta Mozarteum - koja specijalno zbog promocije dolazi iz Austrije.

Budite 13. decembra u 20h u klubu „Gaučosi“naši gosti i pomozite nam da prikažemo koliko je umetnost važna u životu svakog čoveka a pogotovo naših dragocenih mališana.

Sponzor promocije: Afrodite Mode Collection

http://www.zeljkavasic.com/
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u