Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Prvi festival stand up komedije u Srbiji

StandUpFest2011

Organizator: Standup.rs
Lokacije: Dom omladine Beograda i klub BlowUp bar

14. i 15. oktobar: Komičari iz celog Ex-YU regiona

16. oktobar: Takmičenje novih talenata. Pobedniku sleduju profesionalni nastupi u organizaciji Standup.rs

Dajemo na znanje da se na jesen „kuva“ još nešto osim novih cena i svetskih kriza – održava se prvi festival stand up komedije u Srbiji StandUpFest2011! Na jednom mestu okupiće se najbolji stand up komičari iz čitavog regiona: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Da, da svi oni biće u Beogradu - spremni da nas nasmeju do suza!

Regionalni festival StandUpFest održaće se od 14. do 16. oktobra 2011. godine. U beogradskom Domu omladine odvija se glavni program festivala, a zatim se zabava nastavlja u Blow Up Baru. Prva dva dana rezervisana su za iskusne stand up komičare, dok je poslednje veče otvoreno za takmičenje novih talenata.

Želite li da postanete Stand up komičar?!

Konkurs za nove talente

Zainteresovani mogu da se prijave na email standup@standup.rs. Traženi podaci: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).


Konkurs traje do 5. oktobra 2011. godine.

U završnici prvog srpskog festivala stand up komedije StandUpFest, 16. oktobra, publiku će zasmejavati nove nade stand up komedije. Najbolje među njima biraju žiri i publika, a pobednik/ci dobija priliku da nastupe u organizaciji Standup.rs.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u