Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Studentska organizacija ESTIEM organizuje “Budi Coolturan”

BUDI DRUGAČIJI!

Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, i ove godine organizuje projekat pod nazivom “Budi Coolturan“. Projekat će se održati 23. i 24. maja 2012. godine, u prostorijama Biblioteke grada Beograda.

Organizacioni tim projekta, grupa mladih i vrednih entuzijasta, pred sebe je postavio cilj – dvodnevni projekat čija je tema „Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture?” i čiji se uspeh ogleda u zadovoljnim učesnicima.

Studentima Univerziteta u Beogradu pruža se jedinstvena prilika da prisustvuju nadasve interesantnim predavanjima koje će održati vrsni stručnjaci iz organizacija: “Noć muzeja”, muzičkog festivala EXIT, kampanje Vlade Divca - “Stvarno važno”, Muzeja Nikole Tesle i drugih. Ovom prlikom se učesnicima omogućava da svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.

Studentima Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta se pored navedenih predavanja pruža i mogućnost da kroz rešavanje studije slučaja doprinesu radu Pozorišta na Terazijama, Međunarodnom filmskom festivalu (FEST) i muzičkom festivalu EXIT.

Prihvatite izazov, budite drugačiji. Originalnost je na ceni.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Danijeli Garabiljević na broj telefona 064/ 29 82 377 ili putem e-mejla danijela.garabiljevic@estiem.org.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u