Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

„Prijavi priču - budi medijski doušnik“

U okviru kampanje „5 para za medije“, na Fejsbuku je aktivna aplikacija „Medijski doušnik“, onlajn alatka koja omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju sa medijima.

Ova veb aplikacija, pokrenuta od strane BIRN Srbija, omogućava svim zainteresovanim građanima da postave pitanje, pošalju predloge tema ili iskažu svoje mišljenje o radu medija.

Prvi put na jednom mestu, oformljena je onlajn baza kontakata od 496 medija iz cele Srbije, kojima građani mogu da postave pitanje u samo tri klika!

Aplikacija „Medijski doušnik“ lako može postati dostupna građanima i preko vašeg veb portala, kopiranjem adrese (embed koda) na odgovarajuću stranicu.

Aplikacija se može dodati na stranicu Fejsbuka (Facebook page) ukoliko administrator izabere opciju Add to My Page koja se nalazi sa leve strane www.facebook.com/apps/application.php?id=128864893886605. Nakon toga će se aplikacija pojaviti i na vašoj stranici/vebsajtu.

Svi zainteresovani mogu nas naći na Fejsbuku i, sledeći uputstva na zvaničnoj stranici projekta, upišu svoje pitanje ili sugestiju, odaberu grad i mediji, te upišu tekst u odgovarajuće polje. Moguće je poslati isto pitanje na nekoliko adresa istovremeno.

Takođe, omogućena je i opcija da se tekst koji je poslat medijima prikaže i na Fejsbuk profilu korisnika.

Fejsbuk kampanja „5 para za medije“ je za kratko vreme uspela da privuče 5000 ljudi širom Srbije, koji žele da učestvuju u otvorenoj raspravi o medijima i predlože teme koje ih zanimaju, a koje su značajne za njihovu zajednicu.

Za sva ostala pitanja i detaljne instrukcije možete se javiti Milanu Jankoviću na adresu milan.jankovic@birn.eu.com ili telefon 011/6 5555 88

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u